вторник, 15 юли 2008 г.

Ford F150

В Форд F150 камион сега е в производство за над 30 години и в началото, когато тя се появява на сцената беше по-често по-нататък "тежки half т" от дружеството. Просто защото F100 също беше все още в производство в този момент. Но това е друга 24 години преди Форд-накрая дойде с нова версия, и които са работили върху във връзка с друго превозно средство, иконите дружеството, а именно Харлей-Дейвидсън мотоциклети. Така през 1999 година на Форд Харлей-Дейвидсън F150 е роден.

Макар че този конкретен камион е около по-малко от 10 години със сигурност има много хора, които обичат дизайна и гледа на нея. Но с всички Форд коли и дори тези, които правят в сътрудничество с други компании притежават моторно превозно средство, верни на фирмите вярва. Но с това той също една взема предвид и философии вярва, че мотоциклети Харлей-Дейвидсън Компанията държи скъпи на сърцето им, както и. По-долу сме Обърнете внимание на 2006 г. и 2007 г. моделите на това превозно средство, и което ще бъде идват изключително популярен и с двете Харлей-Дейвидсън и Форд ентусиасти по света отминала.


1. Форд Харлей-Дейвидсън F150 Supercab - този модел е, но в производство през 2006 г. и е в монотонност черно с много хромирани аксесоари и подреден. Също така всеки модел идва с много отличителен знак Харлей-Дейвидсън. Но точно така, както вие ще намерите по поръчка мотоциклет, направени от Харлей-Дейвидсън външно всеки камион има обичай scalloped червено райе, очертани в електрически синьо, с цел да се осигури по-автентичен обичай поглед към автомобила. Плюс заедно със собствени боя за работа на равни интервали от време по линия на колана превозни средства, ще откриете, че Харлей-Дейвидсън ръкопис е бил пуснат.

С цел да предостави на превозното средство, с много повече menancing облик и се приведе в съответствие с вида изглежда, че са мотоциклети Харлей-Дейвидсън. Форд са предпочели да я предоставят с хромирани billet решетка, плюс фарове и taillights също са изложени blacked. В крайна сметка те са включени много полиран 22 инча ковани алуминиеви джанти за по-нататъшно добави към своята menacing изглежда.


2. 2007 Форд Харлей-Дейвидсън F150 Supercrew Когато през 2006 г., както Supercab само дойде в монотонност черен днес имате избор или от монотонност черен или тъмен аметист завърши своя камион. Отново подобно на Supercab той идва с 22 инча подправени полирани алуминиеви джанти и хромирани billet решетка. Освен стандартните blacked на фарове и taillights, които са стандартни за всички товарни автомобили Форд Харлей-Дейвидсън.

Но най-голямата разлика ще намерите на този най-новата версия на този автомобил е какво се крие под качулка. Сега вие имате избор да отиде с двигател, който е супер зарядно монтирани към нея, което би често нормално бъде намерена на Форд Shelby GT500. Добавянето на този на Харлей-Дейвидсън ограден с двигател пространство предлага на превозното средство, с 450 пауза horsepower.

Наред с някои уточнения за екстериора на автомобила, Ford са направени някои промени в интериора на кабината, както и F150. Тя осигурява на хората в рамките на encased с чувството, че те са изложени на открито езда по пътищата на Харлей-Дейвидсън.

Всички капитаните на столове в превозното средство, са уникални за Форд Харлей-Дейвидсън F150 и имат Харлей-Дейвидсън бар и щит лого вградени в кожа, използвани за покриване на тях. Плюс употребата на хром почистване вътре в превозното средство, допълва цялостната му се чувстват, че са изготвени по поръчка едно превозно средство, а не едно, че е дошъл направо на разстояние една производствена линия.

Няма коментари: