вторник, 15 юли 2008 г.

FORD TRANSIT XXL

Новите Форд Транзит бе коронован като за 2007 г. Международен Ван на годината "през септември, което е Форд от екип на Европа в предложението да се създаде един специален две излитания в чест на чест. Първият е Транзит XXL, един bespoke Лимузина, създадени от присъединяването две къси Височина Транзит Tourneo модели. Независимо че е над 24 фута дълъг, транзитирането XXL места само седем души, но просто си вида на крака зала всеки пътник се радва. Влизането в превозното средство може да се осъществява чрез един от четирите пълен размер плъзгащи се врати, както и XXL е направила дясната устройство модел, не само защото тя е разработена в Европа, но и защото livery шофьори ще намери себе си от дясната страна на превозното средство, когато се издърпват нагоре curbside до спад на разстояние от пътниците.

Вторият превозното средство е актуализиран вариант на Транзит Свързване X-Press, висока ефективност версия на Транзит, че първоначално е бил разработен през 2004 година. В Форд отбор на Европа е актуализиран на X-ПРЕСА да се отрази на ван преработка, въпреки че превозното средство все още се запазва вървят принадлежности от 2004 Форд Фокус RS, който включва една-212 к.с., 2.0-turbocharged литра двигател, пет скорости и стик ограничени захват на диференциала. Х-ПРЕСА може да достигне 60 mph по-малко от седем секунди и в началото на 130 mph, което не е твърде лошо за търговско ван.


Dunton, Англия - 3 януари 2007. Форд от Европа за развитие на търговско превозно средство екип, базирани на дружеството Dunton Технически център във Великобритания, е в чест на Форд Транзит на статут на Международен ван на 2007 година, чрез създаването на един необичаен изключващ еднократните и временните специални - за транзит XXL.
Транзит XXL буквално се простира на Транзит Tourneo пътнически превозни средства към нови дължини, и би могло да бъде и най-дългата Форд Транзит в света!

Проектиран и построен от Транзит отбор по Dunton в качеството му на специален проект, XXL използва Транзит "от рафта" Форд Транзит компоненти навсякъде. Тя се основава на два кратки колело база Транзит Tourneo модели, които са били щателно се присъедини заедно, за да достави bespoke Лимузина, че носи на водача, плюс седем пътници в пълен размер "първа класа" комфорт.

Всеки пътник ползи от кожа-почиства, седем начин напълно регулируеми Транзит "Капитан седалка" завърши с отопление, лумбална настройка и armrest. Както може би очаквате, разстояние за краката и рамото стая са широко!

Това изключващ еднократните и временните превозното средство е била предназначена за по-нататъшно демонстрира Форд Транзит на гъвкавост и възможности. Той мерки, с дължина 7,4 метра и е с Височина от 5,9 метра. За сравнение на стандарта Tourneo дължина от почти 4,9 метра и Височина на 2,9 метра.



Транзит XXL също и функции четири плъзгащи се врати изцяло - две от всяка страна - докато цялата превозното средство се ползва от личния живот стъкло, позволяващи да се подобри, като се транспортират в подходящи анонимност. Четирите отваряне на вратите от страна на транзит XXL се допълва и от факта, че това е дясна устройство ван. Когато се използва в лявата ръка устройство страни, Транзит XXL водача да спре в kerbside и бързо да бъде готов да помогне на пътниците да получите в или извън превозното средство - нещо, което отдавна Лимузина водачи на превозни средства, разбират и оценяват.

Интериорът също и функции напълно оборудвана килим, направени от стандартното Tourneo т., а на пода, за да покрива carpeted преграда зад задната двойка седалки, което създава отделен багаж отделение е достъпна само през задния в стила на задната врата.

Комфорта на пътниците е maximised чрез използване на предните и задните климатик, със задната част се контролира чрез купето прави това буквално на страхотните Транзит да пътуват в.

Екипът още не е завършен, и има планове за инсталиране на по-пълна средство за развлечение система, включително DVD плейър игри и конзоли, с отделни монитори.

Няма коментари: