вторник, 15 юли 2008 г.

Информация за новите Renault Megane и Clio


Рено Клио е една кола пълна с възможности. Тя предлага един различен спектър от стилове, 3 и 5 врати опции, както и различните възможности на дизеловите двигатели. В Клио е най-големият автомобил в своя клас, се появяват много по-голям от своя предшественик. Интериорът е отишло чрез пълно remodel. В Клио е възможността за ключови карти влизане. В 1,5 литра дизелов двигател версия на Клио идва в три изхода,




В Клио е икономична кола, както в покупната цена и в икономиката. В Клио съдържа повече пространство, отколкото ръчния му съперници, с предната седалка на пътниците, ползващи изобилието от главата, краката и лакът стая. В ръкавици кутия също е хубава полезни размер. Контрола и dials са големи, полезна и лесно да чете.

Renaults Клио осигурява безпроблемното пътуване с удобни места. Има минимален двигателя и пътната шум дори при високи скорости. В Клио е удобен и лесен достъп с широко отваряне на вратите и местата, които той е достатъчно висока за пътниците, за да се плъзне в.

В голяма площ на стъклото в Клио осигурява добра видимост на всички тур. Автомобилът е лесна за шофиране с 1,5-литра двигател, която е достатъчно мощна за плавен надпреварата. Кормилното управление е лека, но точни и добре претеглени. Екстериори на интериора и двете са направени от качествени материали за дълготрайно и стилен.

В Клио е добра кабината пространство което прави отличен избор за малък семеен автомобил. Има достатъчно пространство за предните и задните пътници и има достатъчно място в багажника да извършва карго. В Клио ще бъде отличен избор за първи път коли купувач. Той е икономичен на гориво и неговите стандарти за предоставяне на застрахователни добри цени.

В Клио идва стандартно с дистанционно deadlocking и охранителни. Той също така характеристики автоматични врати заключване над 5 mph, както и устройства за обездвижване на двигателя. ABS спирачки са стандартни, както и Клио функции четири въздушни възглавници за всички модели. Активната главата задържащи също е добавена. В Рено Клио също идва със стандартен и аудио система, включително и радио / CD плейър.

Привилегията версии на Клио идват с два тона арматурно табло, с вътрешно покритие на тъмно сиво.

В Renault Megane е изключение от скучни коли в своя клас. В Меган Спорт Tourer е подобрена с нов V-образна решетка, засилването на фарове, както и новата предна броня. В задната броня също е просто леко променени. В интериора спортната инструмент графики с бели осветление.

В Megane подобряване на електронните Хидравлика функция спомага за гладко, по-приятно пътуване. Автомобилът разполага с набор от мощни дизелови двигатели, но той не жертва на икономиката. В Megane трябва да бъдат евтини, да поддържат и да тече поради наличието на дизелови двигатели, ниска цена и вероятно иска ниски осигурителни ставки.

Интериорът кабината на Renault Megane е просторна зала за предоставяне на до четири възрастни. Има изобилие от краката и главата стая в предната част за комфорта на пътниците. Задните му има ограничения на крака зала. Багажника е голям и неговото ниско натоварване по устните се настаняват. Задните седалки могат пъти за още по-товарни стая. В Megane на контрол, са лесни за локализиране и интуитивно са пуснати. В седалките са удобни, както в предните и задните седалки, които са широки и поддържащо. Спирането добавя удобни за пътуване, настаняване за всеки bumps по пътя. Вратите отворени широко, за да се улесни влизането на грижа.

Опашката осветлението са проектирани в stacked конфигурация, за да се улесни в обратната паркинг. В Меган Спорт Tourer снабден с 1.9-литра ИСР 130bhp двигател, който произвежда, заедно с ефективността на икономиката и уточнение.

В Megane е стандартно дистанционно централно заключване, блокиране на двигателя и сигурност аларми са на разположение като опция. Keyless проект е и функцията за безопасност, които могат да осигурят високо ниво на сигурност. Безопасност включват също ABS и електронен Brakeforce Дистрибуция с ESP и Тракшън контрол. Tire натиск за мониторинг е полезна опция, както и.

В Renault Megane аудио система идва стандартно с радио / CD плейър комбинация осигурява добро качество на звука. Колона монтирани контроли осигуряват лесен шофьор операция.

Няма коментари: